Passa al contingut principal

informació començament de curs


Benvolgudes sòcies:
Esperem que totes hageu passat un bon estiu. Tot seguit passem a posar-vos al corrente del començament del curs..
El dia 22
comença el curs d'informàtica es farà els dimecres i divendres de 3 a 5 de la tarda,
com cada any el curs es realitzarà en Inforama. Durant la semana
al nostre local continuarem amb les activitats com l'any passat, el dilluns puntes de coixí, dimarts brodats i tota classe de costura, dimecres manualitats, dijous i divendres patchwork.
Enguany
com ja sabeu la nostra entitat amb la col-lboració de l'Ajuntament estem punt de començar els cursos de restauració de mobles i altes utensilis, dibuix i pintura. Esperem que tot es pugui tirar endavant, creiem que es un be impulsar nous projectes que sense dubte trobaran bona acollida entre els ciutadans i ciutadanes del nostre poble.
Una vegada mes
demanem la vostra col-laboració, feu-nos saber les vostres inquietuds, la junta està a la vostra disposició per escoltar les vostres sugeréncies.
Enguany la Trobada General del Motsià es farà a Santa Bàrbara. Totes les que estiguin interessades en anar-hi telefoneu per poder ser avisades.
Rebeu una salutació ben cordial.
LA JUNTA.Presidenta
Palmira Artigas






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Xerrada sobre alimentació

El dia 9 de febrer la Sta. Lara Forcadell ens va oferí una xerrada , de com arribar a la menopausa i mantenir una bona salut tot i fent esport. La xerrada va ser molt amena, amb molta assistència, i participació de totes del socies.

TROBADA DE PUNTAIRES

Un any més tenin el plaer de convidar-vos a la nostra XI Trobada de puntaires, que tindrà lloc el dia 9 de Maig, ho selebrarem conjuntament amb la Fira Gastronómica. Esperem la vostra visita.