Passa al contingut principal

informació començament de curs


Benvolgudes sòcies:
Esperem que totes hageu passat un bon estiu. Tot seguit passem a posar-vos al corrente del començament del curs..
El dia 22
comença el curs d'informàtica es farà els dimecres i divendres de 3 a 5 de la tarda,
com cada any el curs es realitzarà en Inforama. Durant la semana
al nostre local continuarem amb les activitats com l'any passat, el dilluns puntes de coixí, dimarts brodats i tota classe de costura, dimecres manualitats, dijous i divendres patchwork.
Enguany
com ja sabeu la nostra entitat amb la col-lboració de l'Ajuntament estem punt de començar els cursos de restauració de mobles i altes utensilis, dibuix i pintura. Esperem que tot es pugui tirar endavant, creiem que es un be impulsar nous projectes que sense dubte trobaran bona acollida entre els ciutadans i ciutadanes del nostre poble.
Una vegada mes
demanem la vostra col-laboració, feu-nos saber les vostres inquietuds, la junta està a la vostra disposició per escoltar les vostres sugeréncies.
Enguany la Trobada General del Motsià es farà a Santa Bàrbara. Totes les que estiguin interessades en anar-hi telefoneu per poder ser avisades.
Rebeu una salutació ben cordial.
LA JUNTA.Presidenta
Palmira Artigas






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

Dona Senienca 2017

En aquestes Festes Majors del present 2017 hem celebrat un any més el dia de la Dona, un esdeveniment que com sempre, ha resultat ser molt bonic i molt emotiu per a totes les persones assistents, i principalment per a la persona homenatjada i la seva família. Avui s’ha fet reconeixement a la Sra. Victoria Almuni i Balada, coneguda també com a Viqui, entre tota la gent que la coneix. En aquesta ocasió l’associació va decidir que la dona protagonista de l’acte havia de ser ella i, verdaderament creiem que ha estat una decisió molt encertada. Natural de La Sénia i filla d’una família molt reconeguda del poble. Tots els veïns o qualsevol persona que hagi tingut alguna vinculació amb la població, coneix a la Pastisseria Victoria, que durant tants anys ens va oferir els seus serveis, amb els millors pastissos i pastes. Viqui és una persona molt propera a tota la gent que l’envolta amb una gran inclinació per la història del poble i del territori. És també molt activa

Artesanía de la Cera

Aquesta tarda al Nostre local la Sra. Teresa   Pallares  ens ha fet una xerrada sobre . Les abelles que són els  pol·linitzadors  més  importants de les plantes amb    flor,   a més de produir la mel i la cera . Aquesta última té molts usos tradicionals , entre ells l'artesania de la cera , ens ha ensenyat com podíem manipular aquest material i hem pogut fer les clàssiques espelmes fonent la cera verge i altres amb cera freda a més de múltiples figures decoratives . Hem passat una tarda molt entretinguda i   hem après que fer una espelma que no és tan difícil com sembla , esperem poder tornar a comptar amb elles en una altra    ocasió. Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva assistència ja que sense   vosaltres  no seria possible realitzar aquestes xerrades . LA JUNTA