Passa al contingut principal

festa de fi de curs


Un any més , després d'un hivern de fred i una primavera plujosa, ens arriba l'estiu amb la seva calor i, com no podia ser d'altra manera, ens arriben també les vacances d'estiu per als xiquets i xiquetes de l'escola, per a tots els que en poden fer i també per a nosaltres, les Dones Senienques.
Com tots els anys, hen celebrat el fi de curs amb una paella a la pista on vam estar molt a gust i ho vam passar molt bé.
Desitgem que tingueu un bon estiu i que gadiu d'unes bones vacances.Nosaltres tornarem a trobar-nos al mes de setembre, quan començarem el nou curs i continuarem amb totes les activitats que duem a terme.
Una abraçada per a totes de la junta.

Tresorera
MARIA VIDAL CAPSETA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.