Passa al contingut principal

Curs 2019-2020

Esteu preparades per començar el nou curs? 

Nosaltres tenim algunes propostes però per part vostra també podeu aportar idees... així que ja sabeu si teniu alguna suggerència podeu contactar amb nosaltres.

Com tots els anys hi hauran unes activitats setmanals i altres que anirem afegint cada trimestre.

Per consultar els horaris entreu al CALENDARI. Us anirem informant...

4º TRIMESTRE 2019


XXVIII TROBADA DE DONES DEL MONTSIÀ
Divendres, 4 d’octubre
Es prega confirmació abans del 28 de setembre (Maria Cinta 687092920 o Tere 619373025)

10.00 h. Arribada de tots els grups de dones del territori a la Plaça 23 de Juny.

10.30 h. Missa a l’Església Parroquial de Sant Jaume. Es celebraran ofrenes durant la missa.

11.15 h. Parlaments a la Plaça Marcel·lí Domingo. Hi haurà aperitiu i exposició de labors fetes per les dones de Sant Jaume d’Enveja.

12.15 h. Ens traslladarem a la vora del nostre Riu, on podrem pujar i gaudir d’un petit però magnífic creuer amb la «golondrina» d’Olmos. Podrem observar l’Illa de Gràcia, el pont «Lo Passador» i els passeigs fluvials del nostre poble i la població veïna Deltebre.

14.00 h. Dinar al Restaurant La Illeta del DeltaHotel, a Deltebre, amb Dj’s per la festa. (30,00€/persona)

TALLER DE NUTRICIÓ
Dimecres, 6, 13, 20 i 27 de novembre, a les 19.00 h al nostre local (c/ Colomers 1).
Taller efectuat per Felissa Dellà, nutricionista del Centre ALVIN de la Sénia.

Sessió 1: Introducció a les diferents corrents alimentaries actuals; veganisme, vegetarianisme, flexitarianisme. Xerrada inicial i resolució de dubtes. Torn de preguntes i activitat conjunta.
Sessió 2: Elaboració i tast de plats preparats en base a aquestes corrents alimentaries.
Sessió 3: Super aliments, què son i per a que els podem utilitzar. Xerrada inicial i elaboració i tast de plats amb aquests aliments.
Sessió 4: Etiquetatge nutricional relacionat amb els temes parlats + postres vegans/vegetarians.. etc. Xerrada inicial i elaboració i tast de plats adequats i saludables.
Comparativa amb plats i processats que trobem al mercat.

Podeu trucar o fer whatssap a Maria Cinta 687092920 o a Tere 619373025, per fer inscripció.

TALLER DE CUINA NADALENCA
Dissabte, 14 de desembre a les 17.00 h. al local de l'Associació.
Degustació dels plats preparats, a càrrec de La Manjoia. Sorteig de lots de dolços de la mateixa Manjoia.

TALLER DE CENTRES DE NADAL
Dissabte, 21 de desembre a les 16.00 h. al local de l'Associació.
Centres de Nadal, a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus). Sorteig dels centres.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

Curs 2021-2022

T'agradaria millorar la teva escriptura o el teu parlar en català? Apuntat trucant per telèfon 652995158 / 680786183 Aquest curs de català fàcil està pensat per a qualsevol persona que vulgui millorar l'idioma, no importa l'edat ni els coneixements previs que tinguis, ni que siguis catalanoparlant o castellanoparlant, només fa falta ganes d'aprendre. Per apuntar-te trucar per telèfon. Proposta de viatge   Sortida a al matí direcció Barcelona. Arribada i visita amb guia oficial al Barri Gòtic   Dinar en restaurant de Barcelona amb el següent menú : Canelons, Rodó de Llom Ibèric amb guarnició, Crema Catalana, Vi Solera del Penedès i aigua mineral.   A l'hora acordada, sortida cap al Teatre Victoria per a assistir a les 17h. a la comèdia musical Billy Elliot”   “La història es desenvolupa en plena vaga minera en una localitat al nord d'Anglaterra. Billy Elliot és un adolescent, fill i germà de treballadors miners, que en començar les lliçons de box