Passa al contingut principal

Fi de curs 2016-2017
Un any més ens trobem celebrant el fi de curs, al parc municipal de La Sénia, amb la tradicional paella. Diem tradicional, perquè a còpia d’any tras any, s’ha anat convertint quasi en una tradició.

Ha estat mol bé, el temps ens ha acompanyat, ha fet un dia esplèndid per dinar a l’aire lliure, a més a més, aquest any els arbres del parc estan molt bonics, molt poblats de fulles i això ens ha creat un ambient molt singular, com ja ho és, el lloc per si mateix.

Moltes gràcies a les cuineres, les que han ajudat amb els preparatius, i com no, a totes les assistents, ja que tothom és important per fer la festa.

Aquest curs 2016-2017 ha estat molt satisfactori, hem introduït alguna activitat nova com el zumba la qual ha tingut molta acceptació. Hem incrementat també el número de sòcies, sobretot de gent jove.

Cal destacar també l’exposició que vam fer amb motiu de la Fira Gastronòmica, va acudir molta gent i generalment va agradar moltíssim. Hi havia molta varietat de treballs, de patchwork, restauració, manualitats, brodats i calats, etc. Felicitats a les expositores, va estar molt bè.
Amb aquest dinar donem per acabada la temporada, tornarem al setembre, renovades i amb moltes ganes. Però abans ens veiem el dia de la Dona a les Festes Majors.

Bon estiu a totes!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.