Passa al contingut principal

Fi de curs 2016-2017




Un any més ens trobem celebrant el fi de curs, al parc municipal de La Sénia, amb la tradicional paella. Diem tradicional, perquè a còpia d’any tras any, s’ha anat convertint quasi en una tradició.

Ha estat mol bé, el temps ens ha acompanyat, ha fet un dia esplèndid per dinar a l’aire lliure, a més a més, aquest any els arbres del parc estan molt bonics, molt poblats de fulles i això ens ha creat un ambient molt singular, com ja ho és, el lloc per si mateix.

Moltes gràcies a les cuineres, les que han ajudat amb els preparatius, i com no, a totes les assistents, ja que tothom és important per fer la festa.

Aquest curs 2016-2017 ha estat molt satisfactori, hem introduït alguna activitat nova com el zumba la qual ha tingut molta acceptació. Hem incrementat també el número de sòcies, sobretot de gent jove.

Cal destacar també l’exposició que vam fer amb motiu de la Fira Gastronòmica, va acudir molta gent i generalment va agradar moltíssim. Hi havia molta varietat de treballs, de patchwork, restauració, manualitats, brodats i calats, etc. Felicitats a les expositores, va estar molt bè.




Amb aquest dinar donem per acabada la temporada, tornarem al setembre, renovades i amb moltes ganes. Però abans ens veiem el dia de la Dona a les Festes Majors.

Bon estiu a totes!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

Artesanía de la Cera

Aquesta tarda al Nostre local la Sra. Teresa   Pallares  ens ha fet una xerrada sobre . Les abelles que són els  pol·linitzadors  més  importants de les plantes amb    flor,   a més de produir la mel i la cera . Aquesta última té molts usos tradicionals , entre ells l'artesania de la cera , ens ha ensenyat com podíem manipular aquest material i hem pogut fer les clàssiques espelmes fonent la cera verge i altres amb cera freda a més de múltiples figures decoratives . Hem passat una tarda molt entretinguda i   hem après que fer una espelma que no és tan difícil com sembla , esperem poder tornar a comptar amb elles en una altra    ocasió. Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva assistència ja que sense   vosaltres  no seria possible realitzar aquestes xerrades . LA JUNTA

PARC DE LA MANJOIA

Un any més la nostra associació hem col.laborat al parc de la manjoia , aquest any hem ensenyat a fer molinets de vent , que els nens havien de pintar o decorar al seu gust, hem tingut molta acceptació ja que els feia molta gràcia quan estaven acabats i es bufava veure com funcionaven donant voltes Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva col.laboració , ja que amb la seva ajuda hem fet possible fer aquesta activitat. LA JUNTA