Passa al contingut principal

Fi de curs 2016-2017




Un any més ens trobem celebrant el fi de curs, al parc municipal de La Sénia, amb la tradicional paella. Diem tradicional, perquè a còpia d’any tras any, s’ha anat convertint quasi en una tradició.

Ha estat mol bé, el temps ens ha acompanyat, ha fet un dia esplèndid per dinar a l’aire lliure, a més a més, aquest any els arbres del parc estan molt bonics, molt poblats de fulles i això ens ha creat un ambient molt singular, com ja ho és, el lloc per si mateix.

Moltes gràcies a les cuineres, les que han ajudat amb els preparatius, i com no, a totes les assistents, ja que tothom és important per fer la festa.

Aquest curs 2016-2017 ha estat molt satisfactori, hem introduït alguna activitat nova com el zumba la qual ha tingut molta acceptació. Hem incrementat també el número de sòcies, sobretot de gent jove.

Cal destacar també l’exposició que vam fer amb motiu de la Fira Gastronòmica, va acudir molta gent i generalment va agradar moltíssim. Hi havia molta varietat de treballs, de patchwork, restauració, manualitats, brodats i calats, etc. Felicitats a les expositores, va estar molt bè.




Amb aquest dinar donem per acabada la temporada, tornarem al setembre, renovades i amb moltes ganes. Però abans ens veiem el dia de la Dona a les Festes Majors.

Bon estiu a totes!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Curs 2022-2023

FESTA DE SANTA ÀGATA Diumenge 5 de febrer Misa en honor a la Patrona Dinar al restaurant Lo Centro. Cal apuntar-se per al dinar.  Contacte Consultar el menú. TALLER "Dormir bé" 4 dies: 2,9,16 i 23 de febrer 2 torns: a les 10h o a les 19h. Lloc: Espai de Sara Palau Cal apuntar-se per a reservar plaça. Contacte Els diners recaptats dels sortejos es destinaran a la Marató 4º trimestre 2022 ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA Dijous 10 de novembre a les 20,30 Lloc: Local de l'Associació TALLER DE CUINA Dissabte 10 de desembre a les 17 h. al Pavelló Polivalent Taller de cuina nadalenca a carrec de Vanesa Bustos TALLER DE CENTRES DE NADAL Dissabte 17 de desembre a les 16,00 h.  Taller demostració de centres de Nadal a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus) Es sortejaran els centres TALLER DE PINTURA SOBRE ROBA Aquest curs hem incorporat un taller de pintura sobre roba, en principi amb una durada de dos mesos, octubre-novembre. Els dimarts a les 16h. al local de l'Associació. ...

Trobada de puntaires.

Ja tenim aquí el mes de maig i com cada any coincidint amb la festa de Sant Gregori l'ajuntament organitza la fira gastronòmica, en la que el grup de puntaires de la nostra associació participa organitzant la trobada de puntaires. Vam poder Gaudir d'una jornada amb molta germanor entre totes les participants que ens van acompanyar en aquest dia, que van ser molt nombroses. Donem les gràcies a totes elles per desplaçar-se a la nostra localitat i poder fer possible aquesta festa, esperant que l'any entrant ens puguem tornar a reunir. També donem les gràcies al Ajuntament i a totes les entitats que han col·laborat amb nosaltres per poder realitzar aquesta trobada. Moltes gràcies a tots i fins l'any que ve.                                     LA JUNTA