Passa al contingut principal

ACTIVITATS PER EL TRIMESTRE

Hola sòcies.

Passem a informar de totes les activiats que tenim previstes per el trimestre que entrarem, esperem les trobeu interessants.
El dia 19 d'Abril a les 3 de la tarde al nostre local, el Sr. Lluis Escudé Farmacèutic, ens oferirà una bona i necessària informació sobre " El bon us dels medicaments".


El dia 3 de Maig a les 3 de la tarde, al nostre local, any darrere any, podem gaudir d'una gran escriptora de les nostres terres, la Sr. Francesca Aliern que ens farà una exposició de la seva darrera novel-la. Espero una gran assistència, cal fer cultura.Ja s'acosta la fira gastronòmica que com totes sabeu hi participem en la gran trobada de puntaires. Continuarem fent l'exposició dels tallers que funcionen, enguany cal fer menció de les novetats del " Patchwork". Podeu veure treballs molt vistosos. Demanem la col-laboració de totes les sòcies que estiguin disposades a participar.


El 18 de Maig a les 3 de la tarde al nostre local la Farmàcia de la Sta. Mestre ens farà una demostració sobre cosmètica sensorial i natural. Creiem que tota informació és poca per millorar la nostra imatge. Ho hem d'aprofitarPer cloure el trimestre i com cada any, el Juny s'acaba el curs i per celebrar-ho farem la típica paella que mai ha de faltar, es una bona ocasió per tobar-nos i passar un bon dia juntes. Igual que l'any passat es demanarà una aportació de 5 euros per les despeses. Serà el 26 de Juny a la pista com sempre.Per apuntar-se acudiu a Carmen Calafat.


Finalment volem recordar a totes les sòcies que estem obertes a totes les sugerències idees i inquietuds, en quansevol cas feu-ho saber a la junta per poder-ho estudiar. A la nostra entitat som moltes i amb la ajuda de totes ho tirarem endavant.

Res mes i rebeu una cordial salutació
LA JUNTAComentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.