Passa al contingut principal

Trobada de PuntariesCoincidint en la fira gastronòmica el passat dia 10 de maig la nostra associació va organitzar la trobada de puntaries, enguany com a novetat és el canvi de lloc, ens hem traslladat al carrer del Carme, ja que és molt mes ample que on la fèiem els anys anteriors.

L'assistència de puntaires va ser molt nombrosa, van venir de diferents pobles de la nostra comarca i del País Valencià, pel que els donem les gràcies per desplaçar al nostre poble ja que sense elles ens seria impossible realitzar aquesta festa.

També donem les gràcies al Ajuntament i a totes les entitats que han col·laborat amb nosaltres per poder realitzar aquesta trobada.

Moltes gràcies a tots i fins l'any que ve.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.