Passa al contingut principal

Manjoies
Ja tenim aquí les festes de setmana Santa i amb elles els típics dolços del nostre poble la manjoia, per aquest motiu ahir ens vam reunir al local de la nostra associació i unes sòcies molt manyoses ens van ensenyar a fer la típica manjoia I després encara ens van quedar ganes per fer 
pastissets.
Vam tenir una tarda molt atrafegada però a la vegada divertida, ja que després ens vam asseure totes juntes per provar com havien sortit les manjoies i els pastissets, i per cert estava tot boníssim.
Esperem poder reunir-nos un altre dia i repetir l'experiència, agraïm la vostra col·laboració i asistencia.
                                                                         LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.