Passa al contingut principal

Santa Àgata
El dia 8 de febrer hem celebrat la festa de Santa Àgata la patrona de la nostra entitat, aquest any ha estat una mica especial perquè també celebràvem el 20 aniversari de la fundació de la nostra associació.

Com tots els anys vam començar la festa amb la Santa Missa, en sortir ens esperava la  xaranga de La Sénia, uns joves molt divertits, que ens han portat a donar la volta pel poble i hem pogut ballar al ritme de la seva música.

Després a dinar a casa Manolo i com no podia faltar en acabar un bon àpat i haver cantat unes quantes cançons hem acomiadat la festa ballant com tots els anys al casal dels jubilats.

Hem passat un bon dia esperem que l'any entrant puguem tornar a celebrar aquesta festa i donem les gràcies a les sòcies per la seva assistència.
                                                                          LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.