Passa al contingut principal

Santa Àgata




El dia 8 de febrer hem celebrat la festa de Santa Àgata la patrona de la nostra entitat, aquest any ha estat una mica especial perquè també celebràvem el 20 aniversari de la fundació de la nostra associació.

Com tots els anys vam començar la festa amb la Santa Missa, en sortir ens esperava la  xaranga de La Sénia, uns joves molt divertits, que ens han portat a donar la volta pel poble i hem pogut ballar al ritme de la seva música.

Després a dinar a casa Manolo i com no podia faltar en acabar un bon àpat i haver cantat unes quantes cançons hem acomiadat la festa ballant com tots els anys al casal dels jubilats.

Hem passat un bon dia esperem que l'any entrant puguem tornar a celebrar aquesta festa i donem les gràcies a les sòcies per la seva assistència.
                                                                          LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Postres Nadalenques

LES NOSTRES CUINERES Aquesta tarda al local de la nostra associació ens hem reunit i unes sòcies molt competents ens han ensenyat a fer uns quants postres típics de les festes de Nadal ,que després els hem pogut provar, pel que volem felicitar a les cuineres perquè estaven boníssims. Hem passat una tarda molt divertida , parlant i comentant diverses receptes típiques d'aquestes festes, pel que volem agrair la vostra  col·laboració i esperem poder repetir l'any entrant. Donem les gràcies a totes les nostres sòcies pel suport que ens demostren dia rere dia i per l'assistència a totes les activitats que realitzem . LA JUNTA

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi

Homenatge a la Dona Senienca.

El dia 18 d'agost, dins de les festes Majors del nostre poble, la nostra associació organitza l'homenatge a la dona senienca. Aquest any l'homenatjada a estat la Sra. Montse Querol Castell, una dona empresària del món dels pinzells digna d'admiració ja que en els moments difícils que estem passant ella segueix endavant vencent tots els entrebancs que se li presenten i donant feina a molta gent del nostre poble. Es una festa molt emotiva que con tots els anys vam acabar obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu.  Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble.                                   LA JUNTA