Passa al contingut principal

Trobada d'associacions de dones del Montsià







El passat 10 de Octubre es va celebrar la XXIII trobada d'associacions de dones del Montsià, aquest any han estat les encarregades d'organitzar la festa l'associació de La Galera. 





La nostra associació com tots els anys també va assistir en aquest acte. Quan vam arribar i mentre esperàvem l'arribada de totes les associacions ens van convidar a un pica pica després a la Santa missa en acabar s'ha fet l'ofrena per als pobres, després hem ballat sardanes i hem anat a visitar el museu de la terrissa.


 


Mes tard els parlaments, un bon dinar i a ballar, hem passat un bon dia, a més de ser l'única ocasió de poder ajuntar-nos amb totes les associacions de la nostra comarca. 
Esperem poder tornar a assistir l’any entrant que se celebrarà al Mas de Barberans.

                  LA JUNTA



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.