Passa al contingut principal

Trobada d'associacions de dones del MontsiàEl passat 10 de Octubre es va celebrar la XXIII trobada d'associacions de dones del Montsià, aquest any han estat les encarregades d'organitzar la festa l'associació de La Galera. 

La nostra associació com tots els anys també va assistir en aquest acte. Quan vam arribar i mentre esperàvem l'arribada de totes les associacions ens van convidar a un pica pica després a la Santa missa en acabar s'ha fet l'ofrena per als pobres, després hem ballat sardanes i hem anat a visitar el museu de la terrissa.


 


Mes tard els parlaments, un bon dinar i a ballar, hem passat un bon dia, a més de ser l'única ocasió de poder ajuntar-nos amb totes les associacions de la nostra comarca. 
Esperem poder tornar a assistir l’any entrant que se celebrarà al Mas de Barberans.

                  LA JUNTAComentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.