Passa al contingut principal

Xerrada sobre l'acceptació de fer-se gran

El dia 3 de Març a les 15 hores al Nostre local per mediació del Consell Comarcal d'Amposta, i dirigit per la psicòloga del SIAD ens van fer una xerrada sobre l'acceptació de fer-se gran.
Ens van informar que per només el 
motiu de fer-nos grans no hem de quedar-nos a casa, si no podem córrer com fèiem de joves ara caminarem però hem de seguir fent activitats, ja sabem que ens serà impossible fer algunes coses però no ens ha d'importar l'important és adaptar-nos a la nostra nova situació i tirar endavant.
Va ser una tarda molt amena i vam aprendre que moltes vegades no ens valorem com hauríem de fer.
Agraïm la vostra assistència i esperem poder realitzar altres xerrades d'aquestes característiques.
                                                   LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.