Passa al contingut principal

Xerrada sobre l'acceptació de fer-se gran

El dia 3 de Març a les 15 hores al Nostre local per mediació del Consell Comarcal d'Amposta, i dirigit per la psicòloga del SIAD ens van fer una xerrada sobre l'acceptació de fer-se gran.
Ens van informar que per només el 
motiu de fer-nos grans no hem de quedar-nos a casa, si no podem córrer com fèiem de joves ara caminarem però hem de seguir fent activitats, ja sabem que ens serà impossible fer algunes coses però no ens ha d'importar l'important és adaptar-nos a la nostra nova situació i tirar endavant.
Va ser una tarda molt amena i vam aprendre que moltes vegades no ens valorem com hauríem de fer.
Agraïm la vostra assistència i esperem poder realitzar altres xerrades d'aquestes característiques.
                                                   LA JUNTA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.