Passa al contingut principal

Postres Nadalenques

LES NOSTRES CUINERES

Aquesta tarda al local de la nostra associació ens hem reunit i unes sòcies molt competents ens han ensenyat a fer uns quants postres típics de les festes de Nadal ,que després els hem pogut provar, pel que volem felicitar a les cuineres perquè estaven boníssims.
Hem passat una tarda molt divertida , parlant i comentant diverses receptes típiques d'aquestes festes, pel que volem agrair la vostra col·laboració i esperem poder repetir l'any entrant.

Donem les gràcies a totes les nostres sòcies pel suport que ens demostren dia rere dia i per l'assistència a totes les activitats que realitzem .
LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.