Passa al contingut principal

Festa de Santa Àgueda


El temps passa  de pressa i com cada any, el dia 5 de febrer, és celebra la festa de Santa Àgueda, patrona de les dones i de la nostra Associació.
 Per aquest motiu, vam celebrar la seva festa, aquest any ho hem celebrat el diumenge el dia 10 de febrer.
Al matí vam assitir a la santa Missa, que el mossèn ens va dedicar i oferir per la nostra patrona.

En sortir ens esperaven el grup de Contrapunt Senienc, que molt amablement van decidir ballar les sardanes a la plaça major perquè nosaltres poguéssim participar.
 En acabar vam marxar totes juntes a dinar al Restaurant Casa Manolo ia més del bo que estava tot, vam xalar i fer gresca, que si un ballet, que si dos acudits ..... i com no podia ser menys, vam acabar ballant animadament al casal dels jubilats.
És una festa molt bonica ja que ens podem ajuntar les sòcies i passar un dia de  germanor, per aquest motiu esperem que l'any entrant puguem tornar a celebrar-la.
   FINS L'ANY QUE VE.
                                                           LA JUNTA
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.