Passa al contingut principal

Gastronomia (Panellets i codonyat)El passat dissabte dia 27 al local de la nostra entitat comptant amb l'experiència d'alguna de les nostres sòcies ens van ensenyar a a fer panellets el típic postre de Catalunya en aquestes dates i també confiura de codony.
A més d'aprendre a realitzar aquestes postres, després vam poder provarlos amb totes les assistents, volem felicitar les cuineres perquè estava tot bonissim.
Vam passar una tarda molt amena, creiem que és molt interessant que ens puguem reunir i compartir coneixements i experiències que totes tenim en custion culinari, pel que us esperem el proper dissabte dia 24 de novembre, que ens ensenyaran a fer torrons per Nadal.
US ESPEREM
LA JUNTA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.