Passa al contingut principal

Francesca Aliern "L'espiera"



El passat dia 11 al nostre local la cèlebre escriptora . Sra Francesca Aliern, ens va presentar el seu últim llibre titulat “ L'ESPIERA”
Aquesta novel·la amaga una gran història de misteri vora l'Ebre a la primeria del segle XX. Les seues pàgines s'introdueixen en les complicades relacions entre les famílies benestants de l'època, així com també descobreixen els vincles amb els seus servents i treballadors: relacions endogàmiques, amors secrets, amb unes estranyes desaparicions de jovenetes en la flor de la vida i un terrible accident com a teló de fons.
Vam passar una tarda molt entretinguda, acabem la Reunió compran llibres,
i fent una degustació d'uns típics dolços
Donem les gràcies a totes les sòcies per la seva asintencia.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Homenatge a la Dona Senienca.

El dia 18 d'agost, dins de les festes Majors del nostre poble, la nostra associació organitza l'homenatge a la dona senienca. Aquest any l'homenatjada a estat la Sra. Montse Querol Castell, una dona empresària del món dels pinzells digna d'admiració ja que en els moments difícils que estem passant ella segueix endavant vencent tots els entrebancs que se li presenten i donant feina a molta gent del nostre poble. Es una festa molt emotiva que con tots els anys vam acabar obsequiant a tots els assistents amb un petit aperitiu.  Volem donar les gràcies a totes les nostres sòcies que dia rera dia ens demostren el seu suport i esperem que l'any entrant puguem organitzar una altra vegada aquesta petita festa per fer un homenatge a una altra dona del nostre poble.                                   LA JUNTA

cuina nadalenca

El dissabte dia 19 de desembre a les 5 de la tarde al nostre local,es farà una demostració de cuina nadalenca.Enguany hi hauran alguns canvis: en contactat amb una escola d´hostaleria els quals es cuidaran de fer una demostració i degustació d´uns plats originals per nadal. Esperem que esta decisió sigui al gust de totes .