Passa al contingut principal

noves activitats

La junta vol informar-vos dels nous tallers que la nostra entitat està organitzant de cara al setembre d'aquest any i que duraran fins al juny del 2011 .La temàtica dels cursos creiem que és prou diferent als que hem organitzat fins ara i el lloc on es realitzaran serà el Molí l'Abella, espai ideal per a les activitats que tot seguit us detallem.
El primer dels cursos es dedicarà al dibuix i pintura. Estarà impartit pel Sr.Manel Moreno Valls de Tortosa que pretén introduir a tots els interessats en aquest tema a les diferentes disciplines d'aquest bonic art.
El segon
curs és de restauració de mobles. Creiem que aquesta activitat és molt novedosa al nostre poble i sera del vostre interès. El curs l'impartirà la Sra. Patricia Puentes Garcia que ha après aquesta activitat a l'Escola d'Art de Tortosa durant molts anys.
Per tal
que aquests cursos siguin el més rendibles possibles, s'ha cregut convenient obrirlos a tothom en general trencant la barrera que fins al moment tenen els homes a l'hora d'inscriure's als nostres cursos. Entrem e una nova etapa i creiem que no cal restringi cursos d'interès per a molta gent a només les nostres sòcies i així permetent-nos accedir a molta més varietat de cursos. Això no vol dir que l'entitat continuarà organitzant els seus propis cursos per a les sòcies però creiem que permetrà que l'Associació de Dones Senienques cada dia sigui més gran i reconeguda entre els seniencs i senienques.
Com sempre, en els cursos que organitza la nostra entitat, les sòcies tindran un preu re
duït.Per mes informació i inscripcions, dirigir-vos a Mari Carmen Segura(Foto Catafat) o Palmira Artigas Telèfon 977 570 624 i 610 067 066
Els últims detalls els concretarem mes endavant.Esperem que tot el que us hem exposat mereixi la vosta aprovació.
LAJUNTA Presidenta Palmira Artigas


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.