noves activitats

La junta vol informar-vos dels nous tallers que la nostra entitat està organitzant de cara al setembre d'aquest any i que duraran fins al juny del 2011 .La temàtica dels cursos creiem que és prou diferent als que hem organitzat fins ara i el lloc on es realitzaran serà el Molí l'Abella, espai ideal per a les activitats que tot seguit us detallem.
El primer dels cursos es dedicarà al dibuix i pintura. Estarà impartit pel Sr.Manel Moreno Valls de Tortosa que pretén introduir a tots els interessats en aquest tema a les diferentes disciplines d'aquest bonic art.
El segon
curs és de restauració de mobles. Creiem que aquesta activitat és molt novedosa al nostre poble i sera del vostre interès. El curs l'impartirà la Sra. Patricia Puentes Garcia que ha après aquesta activitat a l'Escola d'Art de Tortosa durant molts anys.
Per tal
que aquests cursos siguin el més rendibles possibles, s'ha cregut convenient obrirlos a tothom en general trencant la barrera que fins al moment tenen els homes a l'hora d'inscriure's als nostres cursos. Entrem e una nova etapa i creiem que no cal restringi cursos d'interès per a molta gent a només les nostres sòcies i així permetent-nos accedir a molta més varietat de cursos. Això no vol dir que l'entitat continuarà organitzant els seus propis cursos per a les sòcies però creiem que permetrà que l'Associació de Dones Senienques cada dia sigui més gran i reconeguda entre els seniencs i senienques.
Com sempre, en els cursos que organitza la nostra entitat, les sòcies tindran un preu re
duït.Per mes informació i inscripcions, dirigir-vos a Mari Carmen Segura(Foto Catafat) o Palmira Artigas Telèfon 977 570 624 i 610 067 066
Els últims detalls els concretarem mes endavant.Esperem que tot el que us hem exposat mereixi la vosta aprovació.
LAJUNTA Presidenta Palmira Artigas


Comentaris

Entrades populars