Passa al contingut principal

Informació d'activitats

Benvolgudes sòcies:
Comencem un any nou i desitgem que per a totes sigui ben prosper i que la nostra entitat cada dia funcioni millor amb l'ajut de totes.
S'acosta la diada de Santa Agueda , es el dia 5 de Febrer. La junta ha acordat repetir la festa igual que l'any passat. Farem la celebració el Diumenge dia 6. A les 12 Missa en honor a la nostra patrona, a continuació hi haurà el dinar al restaurant Vent de Dalt. La gresca continuarà fins que en cansem.Per apuntar-se passeu per la perruqueria de Toñi del Passeig de la Clotada Tef. 977713109 o sinó a mi mateixa Tef. 977570624.
Dimecres dia 9 de Febrer a les 9 de la nit tindrà lloc l'assemblea general ordinària de cada any, el lloc al nostre local carrer Colomer nº 1. Esperem la màxima assistència de totes.
El dia 22 de Febrer a les 3 de la tarda, al nostre local ens faran una demostració una mica picant, va de Tuppersex.
A fi de cobrir una mica el trimeste, el dia 28 de Març a les 3´30 h. al nostre local, el Sr. Ferran Borràs naturòpata qualificat, ens oferirà una innovadora teràpia supermagnética:"Biomagnétic ".
Esperant que tot sigui del vostre grat i esperant els vostres suggeriments rebeu una cordial salutació.
LA JUNTA
Presidenta Palmira Artigas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.