Passa al contingut principal

Informació d'activitats

Benvolgudes sòcies:
Comencem un any nou i desitgem que per a totes sigui ben prosper i que la nostra entitat cada dia funcioni millor amb l'ajut de totes.
S'acosta la diada de Santa Agueda , es el dia 5 de Febrer. La junta ha acordat repetir la festa igual que l'any passat. Farem la celebració el Diumenge dia 6. A les 12 Missa en honor a la nostra patrona, a continuació hi haurà el dinar al restaurant Vent de Dalt. La gresca continuarà fins que en cansem.Per apuntar-se passeu per la perruqueria de Toñi del Passeig de la Clotada Tef. 977713109 o sinó a mi mateixa Tef. 977570624.
Dimecres dia 9 de Febrer a les 9 de la nit tindrà lloc l'assemblea general ordinària de cada any, el lloc al nostre local carrer Colomer nº 1. Esperem la màxima assistència de totes.
El dia 22 de Febrer a les 3 de la tarda, al nostre local ens faran una demostració una mica picant, va de Tuppersex.
A fi de cobrir una mica el trimeste, el dia 28 de Març a les 3´30 h. al nostre local, el Sr. Ferran Borràs naturòpata qualificat, ens oferirà una innovadora teràpia supermagnética:"Biomagnétic ".
Esperant que tot sigui del vostre grat i esperant els vostres suggeriments rebeu una cordial salutació.
LA JUNTA
Presidenta Palmira Artigas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
CUINA NADALENCA Per les voltes de Nadal com us vam avançar vàrem fer la demostració de la cuina Nadalenca. Vam tindre el plaer de gaudir de cuiners professionals i ens van preparar uns plats molt apetitosos, fàcils de fer i molt ben presentats. Gràcies a totes per la vostra assistència.

SANTA AGUEDA

El dia 5 de febrer és el dia de la nostra patrona SANTA AGUEDA. Esperem trobar-nos totes en els actes de celebració d'aquest dia.