Passa al contingut principal

Informació d'activitats

Benvolgudes sòcies:
Comencem un any nou i desitgem que per a totes sigui ben prosper i que la nostra entitat cada dia funcioni millor amb l'ajut de totes.
S'acosta la diada de Santa Agueda , es el dia 5 de Febrer. La junta ha acordat repetir la festa igual que l'any passat. Farem la celebració el Diumenge dia 6. A les 12 Missa en honor a la nostra patrona, a continuació hi haurà el dinar al restaurant Vent de Dalt. La gresca continuarà fins que en cansem.Per apuntar-se passeu per la perruqueria de Toñi del Passeig de la Clotada Tef. 977713109 o sinó a mi mateixa Tef. 977570624.
Dimecres dia 9 de Febrer a les 9 de la nit tindrà lloc l'assemblea general ordinària de cada any, el lloc al nostre local carrer Colomer nº 1. Esperem la màxima assistència de totes.
El dia 22 de Febrer a les 3 de la tarda, al nostre local ens faran una demostració una mica picant, va de Tuppersex.
A fi de cobrir una mica el trimeste, el dia 28 de Març a les 3´30 h. al nostre local, el Sr. Ferran Borràs naturòpata qualificat, ens oferirà una innovadora teràpia supermagnética:"Biomagnétic ".
Esperant que tot sigui del vostre grat i esperant els vostres suggeriments rebeu una cordial salutació.
LA JUNTA
Presidenta Palmira Artigas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Cuina de Nadal

Ja tenim aquí les festes de Nadal i com cada any seguírem amb les mateixes tradicions. El dia 17 de Desembre a les 4 de la tarda al nostre local es farà la demostració del dinar de festes, igual que l'any passat hem contactat amb la Hostaleria de Tortosa, degut a l'exit que varen tenir l'ultim any. Esperem que sigui del vostre agrad LA JUNTA

Festa de Santa Àgata

Com totes sabem molt bé el dia cinc de febrer és Santa. Àgata, patrona de les dones i de la nostra associació i com no podia faltar el vam celebrar el diumenge dia 7 de febrer. Ens vàrem reunir totes les sòcies que van voler participar en aquest dia de festa, per anar a  l'església , on el nostre Pare ens va oferir la Santa. Missa, dedicant-la a la nostra patrona. En finalitzar la Missa ens vam anar totes juntes a dinar  al Restaurant Casa Manolo i per acabar com ja tenim per costum d'altres anys ens desplacem al casal de jubilats per ballar i acabar la festa en gresca. És una festa molt bonica que esperem que amb la vostra assistència puguem celebrar durant molts anys. FINS L'ANY QUE  VE.      LA JUNTA                                   ...