Passa al contingut principal

Informació d'activitats

Benvolgudes sòcies:
Comencem un any nou i desitgem que per a totes sigui ben prosper i que la nostra entitat cada dia funcioni millor amb l'ajut de totes.
S'acosta la diada de Santa Agueda , es el dia 5 de Febrer. La junta ha acordat repetir la festa igual que l'any passat. Farem la celebració el Diumenge dia 6. A les 12 Missa en honor a la nostra patrona, a continuació hi haurà el dinar al restaurant Vent de Dalt. La gresca continuarà fins que en cansem.Per apuntar-se passeu per la perruqueria de Toñi del Passeig de la Clotada Tef. 977713109 o sinó a mi mateixa Tef. 977570624.
Dimecres dia 9 de Febrer a les 9 de la nit tindrà lloc l'assemblea general ordinària de cada any, el lloc al nostre local carrer Colomer nº 1. Esperem la màxima assistència de totes.
El dia 22 de Febrer a les 3 de la tarda, al nostre local ens faran una demostració una mica picant, va de Tuppersex.
A fi de cobrir una mica el trimeste, el dia 28 de Març a les 3´30 h. al nostre local, el Sr. Ferran Borràs naturòpata qualificat, ens oferirà una innovadora teràpia supermagnética:"Biomagnétic ".
Esperant que tot sigui del vostre grat i esperant els vostres suggeriments rebeu una cordial salutació.
LA JUNTA
Presidenta Palmira Artigas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
Les dones senienques us desitgem unes molt bones festes nadalenques!!

Taller de cuina Nadalenca

Avui hem gaudit del taller de cuina amb la companyia de Vanesa Bustos i totes les sòcies assistents. Gràcies a totes les que ho heu fet possible i especialment gràcies a tu Vanesa, per compartir amb nosaltres part de la teua experiència amb aquestes receptes. Ens ha agradat molt i ben segur que en aquests Nadals estaràs un poquet present a la nostra cuina. Ha estat un plaer! Esperem repetir-ho més endavant... Receptes