Passa al contingut principal

Activitats de desembre

Aquest mes de desembre les activitats de la nostra associació han estat molt intenses, el dia 18 vam realitzar una demostració de cuina Nadalenca, per mediació d'una escola d'hosteleria de Tortosa va estar molt amena i van acudir moltes sòcies, va ser un gran èxit per ser el segon any que realitzàvem aquesta activitat, vam poder tastar uns plats boníssims amb una presentació impressionant . Esperem que l'any entrant puguem tornar a repetir aquesta experencia .El dia següent dia 19 vam fer un viatge cultural a Barcelona



Va ser un dia molt intens, primer vam anar a visitar la gran obra de Gaudí la BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA, va ser molt interessant poder veure aquest gran monument únic en el món.
Després
ens vam anar a dinar a un bufet lliure del Maremagnum, més tard vam anar a fer una passejada per allà vam visitar els grans magatzems, que per cert la curiositat d'aquestes dates en el centre tenien exposat un gran "CAGANÉ".
A les 6 de la tarda ens desplacem al gran d
eatro BORRAS on vam poder gaudir de la gran obra titulada "per davant i per darrera" on. passem dues hores molt divertides.. Pel Davant i Pel Darrera és un espectacle difícil de definir. El primer acte reuneix un vodevil cutre amb elements de la 'alta comèdia' anglesa. El segon és una absurda farsa (fet a 'pantomima', és a dir, en silenci) que precedeix a un embolic caòtic que deixa el públic paralític de riure.




Tot el viatge va estar molt ben organitzat, vam poder passar un bon dia totes juntes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...
Les dones senienques us desitgem unes molt bones festes nadalenques!!

Curs 2022-2023

FESTA DE SANTA ÀGATA Diumenge 5 de febrer Misa en honor a la Patrona Dinar al restaurant Lo Centro. Cal apuntar-se per al dinar.  Contacte Consultar el menú. TALLER "Dormir bé" 4 dies: 2,9,16 i 23 de febrer 2 torns: a les 10h o a les 19h. Lloc: Espai de Sara Palau Cal apuntar-se per a reservar plaça. Contacte Els diners recaptats dels sortejos es destinaran a la Marató 4º trimestre 2022 ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA Dijous 10 de novembre a les 20,30 Lloc: Local de l'Associació TALLER DE CUINA Dissabte 10 de desembre a les 17 h. al Pavelló Polivalent Taller de cuina nadalenca a carrec de Vanesa Bustos TALLER DE CENTRES DE NADAL Dissabte 17 de desembre a les 16,00 h.  Taller demostració de centres de Nadal a càrrec de Neus Ferré (Floristeria Neus) Es sortejaran els centres TALLER DE PINTURA SOBRE ROBA Aquest curs hem incorporat un taller de pintura sobre roba, en principi amb una durada de dos mesos, octubre-novembre. Els dimarts a les 16h. al local de l'Associació. ...