Passa al contingut principal

Activitats de desembre

Aquest mes de desembre les activitats de la nostra associació han estat molt intenses, el dia 18 vam realitzar una demostració de cuina Nadalenca, per mediació d'una escola d'hosteleria de Tortosa va estar molt amena i van acudir moltes sòcies, va ser un gran èxit per ser el segon any que realitzàvem aquesta activitat, vam poder tastar uns plats boníssims amb una presentació impressionant . Esperem que l'any entrant puguem tornar a repetir aquesta experencia .El dia següent dia 19 vam fer un viatge cultural a Barcelona



Va ser un dia molt intens, primer vam anar a visitar la gran obra de Gaudí la BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA, va ser molt interessant poder veure aquest gran monument únic en el món.
Després
ens vam anar a dinar a un bufet lliure del Maremagnum, més tard vam anar a fer una passejada per allà vam visitar els grans magatzems, que per cert la curiositat d'aquestes dates en el centre tenien exposat un gran "CAGANÉ".
A les 6 de la tarda ens desplacem al gran d
eatro BORRAS on vam poder gaudir de la gran obra titulada "per davant i per darrera" on. passem dues hores molt divertides.. Pel Davant i Pel Darrera és un espectacle difícil de definir. El primer acte reuneix un vodevil cutre amb elements de la 'alta comèdia' anglesa. El segon és una absurda farsa (fet a 'pantomima', és a dir, en silenci) que precedeix a un embolic caòtic que deixa el públic paralític de riure.




Tot el viatge va estar molt ben organitzat, vam poder passar un bon dia totes juntes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

Bon Nadal

Que aquest Nadal multipliqui les teves mans per donar a qui no té, els teus braços per acollir a qui està sol i els teus llavis per desitjar pau a tots els que t'envolten. La associació de dones senienques desitja passeu unes bones festes nadalenques.                                                        LA JUNTA

Trobada de puntaires.

Ja tenim aquí el mes de maig i com cada any coincidint amb la festa de Sant Gregori l'ajuntament organitza la fira gastronòmica, en la que el grup de puntaires de la nostra associació participa organitzant la trobada de puntaires. Vam poder Gaudir d'una jornada amb molta germanor entre totes les participants que ens van acompanyar en aquest dia, que van ser molt nombroses. Donem les gràcies a totes elles per desplaçar-se a la nostra localitat i poder fer possible aquesta festa, esperant que l'any entrant ens puguem tornar a reunir. També donem les gràcies al Ajuntament i a totes les entitats que han col·laborat amb nosaltres per poder realitzar aquesta trobada. Moltes gràcies a tots i fins l'any que ve.                                     LA JUNTA