Passa al contingut principal

Activitats de desembre

Aquest mes de desembre les activitats de la nostra associació han estat molt intenses, el dia 18 vam realitzar una demostració de cuina Nadalenca, per mediació d'una escola d'hosteleria de Tortosa va estar molt amena i van acudir moltes sòcies, va ser un gran èxit per ser el segon any que realitzàvem aquesta activitat, vam poder tastar uns plats boníssims amb una presentació impressionant . Esperem que l'any entrant puguem tornar a repetir aquesta experencia .El dia següent dia 19 vam fer un viatge cultural a Barcelona



Va ser un dia molt intens, primer vam anar a visitar la gran obra de Gaudí la BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA, va ser molt interessant poder veure aquest gran monument únic en el món.
Després
ens vam anar a dinar a un bufet lliure del Maremagnum, més tard vam anar a fer una passejada per allà vam visitar els grans magatzems, que per cert la curiositat d'aquestes dates en el centre tenien exposat un gran "CAGANÉ".
A les 6 de la tarda ens desplacem al gran d
eatro BORRAS on vam poder gaudir de la gran obra titulada "per davant i per darrera" on. passem dues hores molt divertides.. Pel Davant i Pel Darrera és un espectacle difícil de definir. El primer acte reuneix un vodevil cutre amb elements de la 'alta comèdia' anglesa. El segon és una absurda farsa (fet a 'pantomima', és a dir, en silenci) que precedeix a un embolic caòtic que deixa el públic paralític de riure.




Tot el viatge va estar molt ben organitzat, vam poder passar un bon dia totes juntes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Manjoia

Quin goig de manjoies!! Totes són obra d'una de les nostres senienques, Amparo Sabater Es tracta d'una pasta dolça, típica del nostre territori en aquests dies de Setmana Santa. Però curiosament només aquí a La Sénia se li diu “Manjoia” a la resta de les Terres de l’Ebre, així com a la zona del Maestrat, se l’anomena “Mona de Pasqua”. Hi ha diverses receptes de manjoies, poden variar les quantitats d’oli o de llet, o de sucre, però totes comparteixen els mateixos ingredients. Algunes apliquen llevadura premsada, anomenada també pastilla de forn, i altres porten una quantitat de massa mare (llevat) que s’encarrega al forn de pa. Normalment solen ser farcides, encara que també se’n fan sense farcir. El farcit tradicional és la confitura de cabell d’àngel, encara que avui en dia, segueix se'n el més utilitzat, s’han introduït també altres ingredients com mató, xocolata i crema pastissera. Per a decorar s’utilitzen ous durs (un, dos o més, segons la mi...

MASCOTES PUNTAIRES

Les puntaries del nostre taller són tant eficients que fins les nostres mascotes aprenen a fer punta al coixí.

Centres de Nadal 2017

Un any més Neus, ens ha mostrat un conjunt de centres preciosos, molt llamatius, vistosos i molt variats... com podeu  vore  a les fotografies, cada un d'ells és diferent. Uns estan fets amb productes naturals, altres amb materials artificials i alguns mesclant diferents tipus de materials. La diversitat i la combinació de colors els hi dóna un encant propi a cada un. En aquesta ocasió la menuda de Neus, a més d'ajudar a la seva mare, com  feia anys enrere , ha volgut protagonitzar per un moment, fent el seu centre. I en veritat que li ha quedat molt bonic. En acabar la demostració, i ja per finalitzar la  tarde , com tots els anys hem sortejat els centres. Les afortunades contentes pel seu regal, i les que no els hi ha tocat aquesta vegada, contentes també pel que han après, i tornant a casa amb la il·lusió de què un altre any serà.