Passa al contingut principal

Activitats de desembre

Aquest mes de desembre les activitats de la nostra associació han estat molt intenses, el dia 18 vam realitzar una demostració de cuina Nadalenca, per mediació d'una escola d'hosteleria de Tortosa va estar molt amena i van acudir moltes sòcies, va ser un gran èxit per ser el segon any que realitzàvem aquesta activitat, vam poder tastar uns plats boníssims amb una presentació impressionant . Esperem que l'any entrant puguem tornar a repetir aquesta experencia .El dia següent dia 19 vam fer un viatge cultural a BarcelonaVa ser un dia molt intens, primer vam anar a visitar la gran obra de Gaudí la BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA, va ser molt interessant poder veure aquest gran monument únic en el món.
Després
ens vam anar a dinar a un bufet lliure del Maremagnum, més tard vam anar a fer una passejada per allà vam visitar els grans magatzems, que per cert la curiositat d'aquestes dates en el centre tenien exposat un gran "CAGANÉ".
A les 6 de la tarda ens desplacem al gran d
eatro BORRAS on vam poder gaudir de la gran obra titulada "per davant i per darrera" on. passem dues hores molt divertides.. Pel Davant i Pel Darrera és un espectacle difícil de definir. El primer acte reuneix un vodevil cutre amb elements de la 'alta comèdia' anglesa. El segon és una absurda farsa (fet a 'pantomima', és a dir, en silenci) que precedeix a un embolic caòtic que deixa el públic paralític de riure.
Tot el viatge va estar molt ben organitzat, vam poder passar un bon dia totes juntes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NEVADA A LA SÉNIA

Fa molts anys que no hi nevava a La Sénia, aquest any ens ha nevat i com és novetat us mostrem unes fotos per poder gaudir i recordar aquesta nevada.

Feliç Any Nou

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de la resta ... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2013. La associació de dones senienques us desitja  un Feliç Any Nou.                               

RECICLATGE

El dia 26 de gener al notre local varem tenir una xerrada, per informar-nos de les avantatges del reciclatge, i de la problemàtica de les bosses de plàstic, entre altres temes.